M&A-prijzen voor NautaDutilh, Allen & Overy en De Breij

Delen:

Beeld bij M & A
Beeld: Pixabay

De advocatenkantoren Allen & Overy, NautaDutilh en De Breij hebben de M&A Awards 2019 in de wacht gesleept. De prijzen voor de beste advocaten op het gebied van fusies en overnames gingen naar Leo Groothuis van NautaDutilh (de beste M&A-advocaat), Dennis de Breij van advocatenkantoor De Breij (de beste M&A-advocaat Mid Market) en Olivier Valk van Allen & Overy (voor de beste jonge M&A-advocaat).

De prijzen voor advocatenkantoren in de M&A-business gingen naar Allen & Overy (beste M&A-advocatenkantoor) en De Breij (beste M&A Law Boutique).

Takeaway.com

Leo Groothuis
Leo Groothuis (NautaDutilh)

Leo Groothuis (NautaDutilh) adviseert over publieke M&A-deals en uiteenlopende (inter)nationale transacties, maar ook over beursintroducties en overnamebescherming. Recent was hij onder meer betrokken bij de beursovernames van GrandVision en BinckBank en de fusie van Takeaway.com met Just Eat.

Delta Lloyd

Dennis de Breij is een van de oprichters van De Breij Evers Boon dat in in 2017 verder ging als De Breij. Olivier Valk (Allen & Overy) was betrokken bij adviezen aan Wessanen, Saxo Bank, Telegraaf Media Groep, Delta Lloyd, Qualcomm, TNT Holdings en Ahold.

De winnaars van de M&A Awards 2019 werden bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De winnaars worden bepaald door ofwel een combinatie van een jury en een online-verkiezing ofwel een stemming onder dealmakers, investeerders en bestuurders van grote ondernemingen.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven