Partnerbijdrage van

Maak binnen 5 minuten uw juridische document met Legal docs van Grant Thornton

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Er zijn veel verschillende juridische vraagstukken waar ondernemers mee te maken krijgen. Bijvoorbeeld bij het aannemen en ontslaan van medewerkers, de bescherming van een merk, aansprakelijkheid of juridische structuren. Met behulp van de webshop Legal docs van Grant Thornton reiken we de helpende hand.

Ontvang contracten en andere juridische documenten op maat in een handomdraai

De vraag naar juridische documenten zonder advies neemt toe. Met behulp van Legal docs speelt Grant Thornton hierop in en stelt ondernemers in staat om zelf gemakkelijk juridische documenten op te stellen. Met alle informatie bij de hand, is het in vijf minuten gedaan: 

  1. Kies uw document
  2. Stem het document af op uw situatie
  3. Ontvang het document direct na aankoop digitaal in uw mailbox 

Klik hier om naar de webshop te gaan.

Juridisch advies

Heeft iemand meer advies nodig? Dan staan de specialisten van Legal services natuurlijk klaar om te helpen op het gebied van arbeidsrecht, gezondheidsrecht, insolventie en bestuurdersaansprakelijkheid, ondernemingsrecht, privacy- en dataprotectie en vastgoed- en huurrecht. Wij helpen met het oplossen van juridische problemen, op een gedegen en pragmatische wijze.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Grant Thornton Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ‘s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top