Marc Elshof (BarentsKrans) benoemd tot ‘Up and Coming’

In de onlangs verschenen Chambers FinTech 2024 is Marc Elshof benoemd tot 'Up and Coming', zo lezen we op de website van BarentsKrans. "Een welverdiende erkenning voor zijn brede expertise in data en technologie", aldus het kantoor.

Delen:

beeld: Depositphotos

Chambers FinTech publiceert jaarlijks een ranglijst van de beste advocaten en andere professionals in de wereldwijde FinTech-industrie, licht het kantoor toe. De toonaangevende internationale juridische directory bevat toonaangevende specialisten op het gebied van betalingen, blockchain, cyberbeveiliging en gegevensbescherming. “Marc zorgde ervoor dat de klant het gewenste resultaat behaalde, ongeacht het vakgebied. Hij was ook in staat om het grotere plaatje in grote, complexe projecten te begrijpen en kon meerdere prioriteiten parallel aansturen.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven