Doe mee aan de Mr. Rally!

Delen:

Foto Chris van Houts

Ook dit jaar is er weer een Mr. Rally, het jaarlijkse automotive hoogtepunt voor juridisch Nederland. Op zaterdag 9 september wordt de rally voor de zevende keer verreden en ook dit jaar weer ten bate van Lawyers for Lawyers. Wilt u dit goede doel steunen en genieten van een mooie rit door het midden van Nederland? Schrijf u dan snel in via www.mr-rally.nl!

Vorig jaar reden zo’n 60 equipes mee, van zowel advocaten als bedrijfsjuristen. Bekijk hier de foto’s en het verslag.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls-Royce, ja zelfs de onvermijdelijke donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal op deze site en onze Facebookpagina @Mr.voorjuristen uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de dag van de rally ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. De start is om 12:30 bij het Berghotel in Amersfoort, de finish bij Kasteel Ophemert in de Betuwe. Daar is de borrel en, algemeen deken Bart van Tongeren van de Nederlandse Orde van Advocaten reikt de prijzen uit. Ook worden daar de loten verkocht voor de loterij waarvan de opbrengst in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers gaat. Er zijn mooie prijzen te winnen, beschikbaar gesteld door onder meer BMW, Dikke van Dale en Chris van Houts Fotografie. Wilt u ook een prijs ter beschikking stellen? Graag! Mail dan naar info@mr-rally.nl.

De Mr. Rally 2017 is powered by: Wolters KluwerZandijk Letselschade AdvocatenVan der Gang WatchesSiebert & BeckerAllen & Overy en ARAG SE Nederland.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven