Zesde Mr. Rally groot succes

Delen:

MRRally138 chrisvanhoutsEen kleine 60 equipes reden afgelopen zaterdag mee in de Mr. Rally 2016. De rally, die zoals gebruikelijk werd georganiseerd ten bate van Lawyers for Lawyers (L4L), startte in Doorn en voerde tijdens een zonnige middag via de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei naar Amerongen. Het grootste deel van de deelnemers bestond uit advocaten, maar ook dit jaar deed een aantal bedrijfsjuristen mee aan de rally. Opvallend was dat de eerste twee plaatsen dit jaar gingen naar hetzelfde kantoor, namelijk Boontje Advocaten uit Amsterdam.

De sponsors Wolters Kluwer, Grant Thornton, Publish One en Zandijk Letselschade Advocaten zorgden er voor dat ook dit jaar de netto opbrengst naar Lawyers for Lawyers kon gaan. Traditiegetrouw stelt Wolters Kluwer daarnaast in het NJB en Mr. advertentieruimte ter beschikking waarmee L4L verdere bekendheid aan de eigen activiteiten kan geven. Uit het verleden is gebleken dat hier een duidelijk aantrekkende werking van uitgaat richting potentiële donateurs en sympathisanten.

Na het welkomstwoord van Tom Schoute (Wolters Kluwer), en Irma van den Berg (bestuurslid L4L) was er de rijdersbriefing waarna de rally van start kon gaan. Mede dankzij het goede weer konden de kapjes van de cabrio’s direct open en kronkelde zich een glimmend lint van old- en newtimers, een enkele middenklasser en een paar echte racemonsters zich over de Utrechtse Heuvelrug. Na een lange tocht werd gefinished bij Buitenplaats Amerongen. Allerwege was er erg veel lof voor het afwisselende en uitdagende parcours waar organisator RallyEvents voor had gezorgd.

Bij de finish werden de rijders opgewacht door de Gelderse deken Vincent van Waterschoot. Voorafgaand aan de prijsuitreiking (winnaars zie hieronder) sprak hij nog enkele behartigenswaardige woorden over het belang van Lawyers for Lawyers en het in vrijheid kunnen uitoefenen van het beroep van advocaat.

Voor alle foto’s van deze dag klik hier.

De winnaars van de Mr. Rally 2016. Vlnr 3e prijs: equipe S&S Stupid (Mark Salomons en Albert Schuitemaker). 2e prijs: equipe Boontje en de Meul (Paul Boontje en Anneke Meulenveld) en de winnaars waren equipe E2: (Edith Molemans en Esther Markestein-Burgers)

Klik hier voor de volledige uitslag van de Rally 2016.

De Loterij

Na de prijsuitreiking zorgde de Geldse deken Van Waterschoot voor de trekking van de winnende loten. Bekend werd gemaakt dat er sprake is van een record-opbrengst van meer dan € 4000.- De gehele opbrengst van de loterij (en die van de Rally) gaat naar L4L.

Voor een overzicht van de winnende loten klik hier.

Om uw prijs te kunnen claimen kan een foto van het lot worden gestuurd naar info@mr-rally.nl met uw volledige naam en adres. U krijgt uw prijs dan in de komende weken per post toegezonden.

De volgende sponsoren stelden prijzen ter beschikking Porsche Nederland, Chris van Houts, Costume Limité, Wolters Kluwer, JB Match, BMW, Buitenplaats Amerongen, Wijnkoperij Okhuysen: Dialogue, Balieplus, Pels Rijcken, Uitgeverij Balans, Bas Kodden, Xtorm, Het Weeshuys eten & drinken, Hotel Bergse Bossen, Louwman & Parqui B.V., Juridisch PAO, Teslin Capital Management.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven