Meesterleague 2009 groot succes

Delen:

Zaterdag 20 juni 2009 vond het eerste Nederlands Kampioenschap Voetbal voor Advocatenkantoren, de Meesterleague, plaats in Wijchen. De deelnemende advocatenkantoren kwamen uit alle windstreken om mee te dingen naar de Meesterleague-cup. De advocaten van Trip kwamen zelfs helemaal vanuit Groningen, maar ook Weening Szymkowiak Maessen uit Maastricht was present met een sterke delegatie. De overige deelnemers waren De Brauw, Nauta Dutilh, Simmons & Simmons, Ekelmans & Meijer, Banning, Dirkzwager, Poelmann Van den Broek, Vissers Advocatuur, BoelsZanders, Hekkelman en Van Tilburg & Beks.

Het kantoor JansenVanGaal uit Wijchen mag zich één jaar lang Nederlands Kampioen noemen. Zij hadden het thuisvoordeel in de finale tegen Weening Szymkowiak Maessen. Nauta Dutilh rekende na een zinderende troostfinale pas na een spannende penaltyreeks af met BoelsZanders en legde daarmee beslag op de derde plaats.

De Meesterleague 2009 was al met al een succes en de organisatie hoopt volgend jaar nog meer teams te mogen verwelkomen.

Bekijk snel de foto’s die Chris van Houts maakte tijdens de Meesterleague 2009.

Voor een uitgebreid verslag van Meesterleague 2009, klik hier

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven