Mr. brengt Gids voor de Rechtenstudie uit

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Deze zomer zal Mr., in samenwerking met de Stichting Dux in Iura, de Gids voor de Rechtenstudie en Juridische Beroepen uitbrengen.

De stichting, die uit studenten van de Universiteit van Amsterdam bestaat, brengt al jarenlang dit informatieve boekje uit. De gids bevat uitgebreide informatie over de verschillende rechtsgebieden, de universiteiten, maar vooral over stages en  loopbaanmogelijkheden na de studie. Een echte must voor iedere rechtenstudent. De Gids wordt door het hele land verspreid samen met de Kluwer Collegebundel, die elk jaar in grote getalen door rechtenstudenten worden aangeschaft.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top