Mr. Rally 2014: steun Lawyers for Lawyers

Delen:

rally2013-145-chrisvanhoutsOok dit jaar wordt er een Mr. Rally verreden. En wel op zaterdag 13 september. Evenals andere jaren vormt Lawyers for Lawyers het goede doel. De Mr. Rally is dé rally voor juristen in Nederland. Het evenement is gericht op zowel beginnende als ervaren rallyrijders. De Mr. Rally wordt actief ondersteund door het Comité van Aanbeveling , bestaande uit: alle lokale dekens, Walter Hendriksen (algemeen deken van de Advocatenorde) en Jean Schreurs (voorzitter van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen).

Walter Hendriksen over de rally: “Een wedstrijd voor juristen met regels en incidenten. Vorig jaar mocht ik voor het eerst de prijsuitreiking verzorgen. Top om de equipes enthousiast bij de borrel te zien finishen. Iedereen verhaalde over een fantastische rally. Geweldig om te zien hoeveel plezier men met elkaar beleefde. Een groep juristen verbonden aan rally-regels strijdend voor het goede Lawyers for Lawyers doel. Voor dit jaar: vooral meedoen!”

Vorig jaar reden meer dan 80 equipes mee. Naast veel advocaten deed ook voor het eerst een flink aantal bedrijfsjuristen mee. Bekijk het verslag, de foto’s en de film van 2013.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls-Royce, ja zelfs uw donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal in Mr. Magazine en op deze site uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de rallydag ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. Dit jaar voert de rally vanaf Utrecht over de mooiste stukjes van de Utrechtse Heuvelrug en de Betuwe om te finishen bij Hotel-Restaurant Van Balveren in Echteld. Hier vinden de borrel, de prijsuitreiking en een optioneel diner plaats.

Phon van den Biesen, voorzitter van Lawyers for Lawyers: “Rallying for Lawyers, zo wordt een heerlijke dag ook nog eens erg nuttig, nuttig voor advocaten die moeten strijden om hun vak gewoon te kunnen blijven uitoefenen, die zich daarin gesteund weten door Lawyers for Lawyers. Vorig jaar een prachtopbrengst met meer dan 80 equipes. Dit jaar gaan we voor 100 equipes! Rallying for Lawyers, for Lawyers for Lawyers!!!”

De kosten voor deelname aan de rally voor een equipe van twee personen bedragen € 300,- (excl. BTW) inclusief lunch, tea break en borrel.

Er kunnen dit jaar maximaal 100 equipes meedoen. Ga dus snel voor meer informatie en inschrijving naar www.mr-rally.nl.

De Mr. Rally 2014 is powered by:

Grant-Thornton-logo leaseplan

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven