Mr. Rally dit jaar op 12 september

Delen:

Mr. RallyDe inschrijving voor de Mr-Rally 2015 is onlangs van start gegaan. Op zaterdag 12 september wordt de rally voor de vijfde keer verreden en ook dit jaar weer ten bate van Lawyers for Lawyers. Wilt ook u dit goede doel steunen en genieten van een mooie rit over de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei? Schrijf u dan snel in via www.mr-rally.nl!

De Mr. Rally wordt actief ondersteund door het Comité van Aanbeveling, bestaande uit: álle lokale dekens, Walter Hendriksen (algemeen deken van de Advocatenorde) en Jean Schreurs (voorzitter van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen).

Walter Hendriksen over de rally: “Een wedstrijd voor juristen met regels en incidenten. Vorig jaar mocht ik voor het eerst de prijsuitreiking verzorgen. Top om de equipes enthousiast bij de borrel te zien finishen. Iedereen verhaalde over een fantastische rally. Geweldig om te zien hoeveel plezier men met elkaar beleefde. Een groep juristen verbonden aan rally-regels strijdend voor het goede Lawyers for Lawyers doel. Voor dit jaar: vooral meedoen!”

Vorig jaar reden meer dan 80 equipes mee. Naast veel advocaten deed ook voor het eerst een flink aantal bedrijfsjuristen mee. Bekijk hier de foto’s en het verslag.

Bijrijders behoeven geen jurist te zijn en meedoen kan met elk soort en type auto: van Alfa tot (Opel) Omega, van Ferrari tot Rolls-Royce, ja zelfs uw donkergrijze Volvo C70 is welkom! Uiteraard zal in Mr. Magazine en op deze site uitgebreid worden bericht over de rally. Een unieke kans om uw old- of newtimer en dus ook uw leasebakje eens aan uw collega’s te laten zien!

Voor de rally is geen voorbereiding nodig. Op de rallydag ontvangen de deelnemers de routeboeken met alle benodigde informatie. Dit jaar voert de rally vanaf Hilversum  over de mooiste stukjes van de Utrechtse Heuvelrug en de gelderse Vallei om te finishen bij Hotel-Restaurant De Roode Schuur in Nijkerk. Hier vinden de borrel, de prijsuitreiking en een optioneel diner plaats.

Ook wordt een loterij georganiseerd waarvan de baten in zijn geheel naar Lawyers for Lawyers gaan. Er zijn mooie prijzen te winnen beschikbaar gesteld door BMW, Porsche, Wolters Kluwer en tal van andere bedrijven.

De Mr. Rally 2015 is powered by: LeasePlan, JMS Textservice, Zandijk Letselschade Advocaten, Wolters Kluwer en SDU.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven