NautaDutilh benoemt nieuwe partners

Delen:

Tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van NautaDutilh is Elke Janssens benoemd tot partner. Elke Janssens is gespecialiseerd in het vennootschaps- en het financieel recht en maakt deel uit van de praktijkgroep Corporate & Finance binnen kantoor Brussel. Deze praktijkgroep, die sterk gericht is op de Belgische markt, neemt een centrale plaats in binnen kantoor Brussel. Elke zal zich vooral ook toeleggen op de verdere groei van het marktsegment Mergers & Acquisitions. Zij publiceert en spreekt regelmatig en is verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel.

Tegelijkertijd zijn tot associate partner bij NautaDutilh benoemd:

Frederike Manzoni-van de Kuilen [1972] is bij NautaDutilh in Amsterdam gespecialiseerd in belastingrecht. Zij adviseert (inter)nationale cliënten inzake BTW en douane. Ook vertegenwoordigt zij deze cliënten bij nationale en internationale overnames en financieringstransacties. Zij is eveneens betrokken bij publiek/private infrastructuur- en vastgoedprojecten.

Léon Wijsman [1971] is hoofd van de Tax Litigation groep van NautaDutilh in Nederland. Als advocaat-belastingkundige richt hij zich op procesvoering en advisering in fiscale en douanezaken op nationaal als op Europees niveau. Zijn cliënten zijn binnen- en buitenlandse ondernemingen, multinationals, banken,verzekeraars en productie- en handelsondernemingen. Daarnaast verricht hij onderzoek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Bron: NautaDutilh

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven