NautaDutilh wint Sonja Boekmanprijs 2008

Vrijdag werd tijdens het jaarcongres van de Orde van Advocaten de Sonja Boekmanprijs 2008 voor het meest effectieve diversiteitsbeleid toegekend aan NautaDutilh. Het kantoor beschouwt deze prijs als een ondersteuning en aanmoediging voor het diversiteitsbeleid dat zij acht jaar geleden heeft ingezet. Dit beleid is gebaseerd op de overtuiging dat diversiteit kan leiden tot nog betere kwaliteit. De Sonja Boekmanprijs is daarbij een belangrijke mijlpaal voor dit ‘werk in uitvoering’ dat telkens bijgesteld zal moeten worden.

“In het kort is de aanpak van onze commissie gericht op interne initiatieven om inzicht te krijgen in eventuele knelpunten binnen de organisatie en om daarna stap voor stap te trachten die knelpunten op te lossen” zegt bestuursvoorzitter en voorzitter van de Diversiteitscommissie Marc Blom.

“Dit heeft geleid tot maatregelen die onder meer helpen bij het oplossen van praktische problemen bij het combineren van werk en privé, voor vrouwen en voor mannen. Dit zonder te vervallen in vormen van positieve discriminatie.”

Sonja Boekmanprijs 2008

Vlnr Irene van der Veen (Hoofd HR, Tjitkse Cieremans (partner en oud bestuurlid) en Marc Blom (bestuursvoorzitter); Foto Geert Snoeijer

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven