Personalia

Niek Peters naar Simmons & Simmons

Niek Peters

Niek Peters is per 2 maart 2020 benoemd tot partner bij Simmons & Simmons in Amsterdam. Daarvoor werkte Niek als Partner bij Cleber N.V.. Hij is gespecialiseerd in (internationale) geschilbeslechting en arbitrage.

Niek Peters is advocaat op het gebied van (internationale) geschilbeslechting en arbitrage én hoogleraar internationale handelsarbitrage aan de Rijksuniversiteit Groningen. Die combinatie maakt Niek tot een internationaal erkend specialist in zowel zakelijke als academische kring. Niek publiceert veelvuldig op het terrein van (internationale) arbitrage en is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale congressen. Als advocaat staat Niek al jarenlang cliënten bij in (internationale) arbitrages en gerechtelijke procedures in verband met arbitrage. Niek zit bovendien als arbiter (voorzitter, unus en co-arbiter) en bindend adviseur.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures