Niek Peters naar Simmons & Simmons

Delen:

Niek Peters

Niek Peters is per 2 maart 2020 benoemd tot partner bij Simmons & Simmons in Amsterdam. Daarvoor werkte Niek als Partner bij Cleber N.V.. Hij is gespecialiseerd in (internationale) geschilbeslechting en arbitrage.

Niek Peters is advocaat op het gebied van (internationale) geschilbeslechting en arbitrage én hoogleraar internationale handelsarbitrage aan de Rijksuniversiteit Groningen. Die combinatie maakt Niek tot een internationaal erkend specialist in zowel zakelijke als academische kring. Niek publiceert veelvuldig op het terrein van (internationale) arbitrage en is een veelgevraagd spreker op nationale en internationale congressen. Als advocaat staat Niek al jarenlang cliënten bij in (internationale) arbitrages en gerechtelijke procedures in verband met arbitrage. Niek zit bovendien als arbiter (voorzitter, unus en co-arbiter) en bindend adviseur.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.
Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven