Nieuw bestuur voor Boels Zanders

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Johan Verhagen. Foto Boels Zanders

Met de benoeming van twee bestuursleden en een financieel directeur heeft advocatenkantoor Boels Zanders een nieuwe leiding gekregen. Van het bestaande management blijft alleen algemeen directeur Chantal van Oijen op haar post.

Vanaf 1 juli wordt Van Oijen in het dagelijks bestuur bijgestaan door financieel directeur Johan Verhagen en de bestuursleden Jeroen Oehlen en Andries Houtakkers. Die twee advocaten komen in de plaats van Jean-Luc Coenegracht en Wim Eikendal. De terugtredende bestuursleden blijven actief binnen hun rechtspraktijk.

De functie van financieel directeur is nieuw bij Boels Zanders. Verhagen wordt verantwoordelijk voor alle financiële zaken en IT. Daarnaast zal hij zich mede richten op de uitvoering van de kantoorstrategie.

Johan Verhagen heeft ervaring als manager en bestuurder bij diverse Limburgse organisaties. Hij is directeur-bestuurder geweest van Rabobank Echt-Roermond.

Met de komst van een financieel directeur hoopt Boels Zanders een volgende stap te zetten in het professionaliseren en toekomstbestendig maken van de organisatie. “Johan heeft waardevolle financiële kennis en managementexpertise die aansluit bij onze strategie,” zegt algemeen directeur Chantal van Oijen. “Door de snelheid van technologische ontwikkelingen in de advocatuur moeten we ons focussen op belangrijke thema’s als riskmanagement en IT.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top