Nieuw bestuur voor Boels Zanders

Delen:

Johan Verhagen. Foto Boels Zanders

Met de benoeming van twee bestuursleden en een financieel directeur heeft advocatenkantoor Boels Zanders een nieuwe leiding gekregen. Van het bestaande management blijft alleen algemeen directeur Chantal van Oijen op haar post.

Vanaf 1 juli wordt Van Oijen in het dagelijks bestuur bijgestaan door financieel directeur Johan Verhagen en de bestuursleden Jeroen Oehlen en Andries Houtakkers. Die twee advocaten komen in de plaats van Jean-Luc Coenegracht en Wim Eikendal. De terugtredende bestuursleden blijven actief binnen hun rechtspraktijk.

De functie van financieel directeur is nieuw bij Boels Zanders. Verhagen wordt verantwoordelijk voor alle financiële zaken en IT. Daarnaast zal hij zich mede richten op de uitvoering van de kantoorstrategie.

Johan Verhagen heeft ervaring als manager en bestuurder bij diverse Limburgse organisaties. Hij is directeur-bestuurder geweest van Rabobank Echt-Roermond.

Met de komst van een financieel directeur hoopt Boels Zanders een volgende stap te zetten in het professionaliseren en toekomstbestendig maken van de organisatie. “Johan heeft waardevolle financiële kennis en managementexpertise die aansluit bij onze strategie,” zegt algemeen directeur Chantal van Oijen. “Door de snelheid van technologische ontwikkelingen in de advocatuur moeten we ons focussen op belangrijke thema’s als riskmanagement en IT.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven