Nieuw bestuur CMS Derks Star Busmann per 1 april 2008

Op 1 april 2008 vindt bij CMS Derks Star Busmann een bestuurswissel plaats. Bestuursvoorzitter Marek Guensberg en financieel directeur Hans Spaans nemen per 31 maart 2008 afscheid na een bestuurstermijn van 5 jaar.

Dolf Segaar volgt Guensberg op als bestuursvoorzitter. Marten Kroese volgt Spaans op als financieel directeur. Daarnaast treden Jochem de Koning, belastingadviseur in de sectie Corporate/Corporate Finance in Utrecht, en Bella van Erkelens, HRM manager, toe tot het bestuur. Het bestuur bestaat zo per 1 april 2008 uit:

  • Dolf Segaar (advocaat) – Bestuursvoorzitter
  • Jochem de Koning (belastingadviseur) – Bestuurslid
  • Marten Kroese – Financieel directeur
  • Bella van Erkelens – Directeur HRM

Dolf Segaar (1962) begon in 1989 bij CMS Derks Star Busmann als advocaat, werd in 1998 partner en is sinds 2003 bestuurslid van CMS DSB. Hij maakt onderdeel uit van de praktijkgroep Vennootschapsrecht en houdt zich bezig met Corporate, Corporate Litigation, Fusies en Overnames, Corporate Governance en Stichtingen, Coöperaties en Verenigingen. Dolf richt zich met name op de hotelindustrie, de sportwereld en media & ICT.

Jochem de Koning (1967), belastingadviseur, was voor zijn komst naar CMS Derks Star Busmann in 2004 elf jaar werkzaam bij Loyens & Loeff als fiscalist in de internationale praktijk. Hij is gespecialiseerd in Nederlands en internationaal fiscaal recht. Hij adviseert ondernemingen op het gebied van internationale structurering en tax planning en bij fusies en overnames.

Marten Kroese (1959), bedrijfseconoom en registeraccountant, treedt per 1 maart a.s. in dienst bij CMS Derks Star Busmann. Hij is tot die datum Vice-President Internal Audit bij Philips International, waar hij sinds 1998 werkzaam is. Marten startte zijn loopbaan als rijksaccountant bij het Ministerie van Financiën en werkte daarna 9 jaar in de openbare accountancy, voornamelijk bij PriceWaterhouse.

Bella van Erkelens (1958) vervulde diverse functies binnen P&O-management. Daarnaast was zij enkele jaren adviseur en hoofd van een adviesgroep van de Algemene Werkgevers Vereniging (AWVN). Sinds 2000 werkt zij als zelfstandig adviseur, mediator en interim manager voor diverse bedrijven en organisaties (o.a. FMCG, zakelijke dienstverlening). Bella is al geruime tijd werkzaam als interim HRM manager bij CMS Derks Star Busmann.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven