Nieuw bestuur La Gro Geelkerken Advocaten

La Gro Geelkerken start 2022 met een volledig nieuw bestuur. Pieter van Deurzen en Gerard Gort zijn per 1 januari 2022 managing partners in het bestuur van La Gro Geelkerken. Het bestuur wordt compleet gemaakt met Laurens Meijer die start als managing director van het kantoor. Het nieuwe driekoppige bestuur kijkt ernaar uit het kantoor verder door te laten groeien en de positie in de Randstad te verstevigen.

Delen:

De nieuwe bestuurders hebben zich tot doel gesteld de ingezette groei voort te zetten en de naamsbekendheid van het kantoor de komende jaren te vergroten. La Gro Geelkerken richt zich op mkb+ ondernemers en non-profit organisaties en heeft een groot team dat lokale en regionale overheden bedient. Pieter van Deurzen: “Het kantoor is de afgelopen jaren flink gegroeid in personeelsaantal en klantenbase. Wij staan er als LGGA om bekend een langdurige relatie op te bouwen met onze klanten, proactief te adviseren en topkwaliteit te leveren. We waren in het verleden vaak de relatief onbekende maar gaan daar de ‘grote bekende’ van maken.” Gerard Gort: “We hechten ook veel waarde aan het aannemen en opleiden van jonge advocaten: met ons interne opleidingstraject zorgen we dat al onze startende advocaten een grote mate van zelfstandigheid en professionaliteit ontwikkelen.”

Pieter van Deurzen en Gerard Gort blijven naast hun bestuurstaken actief in hun eigen praktijk. Van Deurzen is gespecialiseerd in commerciële contracten en commercial litigation, het gaat daarbij primair om B2B handelscontracten en zakelijke geschillen op het gebied van onder andere aansprakelijkheid. Gort is actief in het ondernemingsrecht en vennootschapsrecht, zowel in het bedrijfsleven als in de non-profit sector. Hij begeleidde onder meer de fusie van ontwikkelingsorganisaties Cordaid en ICCO.

Nieuwe managing director Laurens Meijer

Laurens Meijer start op 1 januari als managing director van La Gro Geelkerken. Hij heeft ruime ervaring op het gebied van marketing en business development in advocatuur, notariaat, tax en accountancy. Hij werkte onder meer bij DLA Piper en PlasBossinade. De functie van managing director is nieuw bij LGGA. Deze functie is in het leven geroepen om de supportstaf verder te professionaliseren. Meijer: “Ik wil werken aan de verdere professionele ontwikkeling en positionering van La Gro Geelkerken, zodat het kantoor voor zowel potentiële medewerkers als klanten een nog aantrekkelijker kantoor wordt.”

Afzwaaiend bestuur

Het kantoor werd de afgelopen drie jaar geleid door Caroline de Weerdt en Pieter van den Oord. Zij dragen het stokje na hun driejarige bestuurstermijn over en zetten hun werk voort in hun eigen praktijk. De Weerdt is gespecialiseerd in arbeidsrecht en insolventierecht. Zij staat ziekenhuizen en andere instellingen bij op het gebied van arbeidsrecht en treedt als curator op in faillissementen. Van den Oord staat ondernemers bij in fusies en overnames, aandeelhoudersgeschillen en andere strategische trajecten. Daarnaast geeft hij leiding aan het team Aanbestedingsrecht, Mededingingsrecht en Staatssteun.

Ook begint 2022 met het benoemen van een nieuwe partner bij La Gro Geelkerken. Advocaat Arjen Doelman is gespecialiseerd in bouwrecht en vastgoed en zal als salary partner zijn praktijk voortzetten.

 

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven