Nominaties voor onafhankelijke jurist geopend

Delen:

De jaarlijkse strijd om de titel ‘Beste zelfstandige jurist in de Nederlandse grootzakelijke markt’ gaat vandaag van start. Tot 30 november kunnen vakgenoten en cliënten hun favoriete onafhankelijke advocaat en jurist nomineren voor de Dutch Independent Legal Award (DILA), die wordt georganiseerd door het Netwerk van Ondernemende Juristen en Lawyerlinq.

Het thema is dit jaar ‘vakmanschap’. Het hebben van een onderscheidende factor wordt steeds belangrijker voor juridische professionals. Technologie speelt een steeds grotere rol, grenzen vervagen, nieuwe spelers dienen zich aan. Hoe een advocaat of jurist omgaat met deze moderne uitdagingen en hoe die ervoor zorgt dat ie meerwaarde blijft leveren, is waar de jury de deelnemers dit jaar op beoordeelt.

Elke zelfstandige advocaat of jurist die in de grootzakelijke Nederlandse markt actief is, kan voor de DILA genomineerd worden door opdrachtgevers en collega professionals. Een onafhankelijke jury van Legal Managers en Managing Partners uit de top van het bedrijfsleven en advocatuur, wijst de uiteindelijke winnaar aan.

Na 30 november worden kanshebbers voor een finaleplaats uitgenodigd om cases en referenties in te dienen bij de jury. Vervolgens kunnen professionals en klanten uit de Nederlandse juridische markt hun stem uitbrengen. Daarna kiest de jury drie finalisten die tijdens een diner aan de tand worden gevoeld. Eind januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

Vorig jaar won Abraham Mouritz de Dutch Independent Legal Award.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven