Nomineer de beste zelfstandige juridisch professional

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

cropped award blackDe nominatierondes voor de prijs voor de beste Nederlandse zelfstandige juridisch professional van 2016 zijn gestart.

Voor juristen gaat er de komende jaren veel veranderen. Ze krijgen te maken met nieuwe technologieën, nieuwe diensten, nieuwe typen van juridisch werk, nieuwe markten, nieuwe businessmodellen, nieuwe klanten, nieuwe klantbehoeften, nieuwe organisatievormen en nieuwe concurrenten. Dat stelt hoge eisen aan zelfstandig werkzame advocaten en juristen, waarvan het aantal groeit.

Het is de vraag wie van hen het beste inspeelt op deze veranderende omstandigheden (het jaarthema van DILA 2016 is ‘responsiveness’) – want degene wint de Dutch Independent Legal Award. Eerdere prijswinnaars waren Jannike Haakmeester (2013) en Terrence Samson (2014).

Tot 25 november kunnen vakgenoten en opdrachtgevers via dutchindependentlegalaward.nl getalenteerde zelfstandige advocaten en juristen nomineren. Een onafhankelijke jury, bestaande uit twee General Counsel en een managing partner, onder voorzitterschap van een journalist, wijst de uiteindelijke winnaar aan.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Wageningen University & Research zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top