Nora van Oostrom-Streep nieuwe woordvoerder KNB

Delen:

Nora van Oostrom-Streep is de nieuwe woordvoerder van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Zij moet het eigentijdse karakter van het notariaat benadrukken door de toegevoegde waarde van de notariële tussenkomst goed én met elan voor het voetlicht te brengen.

Het bestuur van de KNB is de afgelopen maanden op zoek geweest naar een woordvoerder. Die woordvoerder moet het externe gezicht worden van de notaris in Nederland en de notaris vertegenwoordigen in media, debatten en symposia. Daarbij gingen de gedachten uit naar een representatief persoon met een betrouwbare, eigentijdse uitstraling en een grote affiniteit met het notariaat. Die is gevonden in de persoon van Nora van Oostrom-Streep (1972).
Van Oostrom-Streep is sinds 2008 hoogleraar notarieel recht aan de Universiteit Utrecht. Daarnaast is zij adviseur bij NautaDutilh en raadsheer-plaatsvervanger in het gerechtshof in Arnhem.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven