NVvR: Plannen gerechtelijke kaart te mager

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De NVvR is teleurgesteld in de voorstellen van de minister van Justitie voor een nieuwe tekening van de gerechtelijke kaart – de verdeling van rechtspraak over alle delen van Nederland.

De NVvR, de belangenorganisatie van rechters en officeiren van Justitie, mist een deugdelijke onderbouwing en signaleert te veel witte plekken in de voorgestelde kaart. NVvR-voorzitter Reinier van Zutphen: “Als rechters en officieren van justitie kijken wij vanuit het perspectief kwaliteit naar deze plannen en het oordeel is helaas hard: burgers en de rechtspraak zijn in de nieuwe situatie waarschijnlijk slechter af.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top