Nysingh benoemt drie nieuwe partners

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nysingh advocaten – notarissen heeft drie nieuwe partners benoemd. Hanneke Frijlink, Joris de Leur en Pieter van Dijk zijn per 1 januari 2008 als aandeelhouder tot de vennootschap toegetreden.

Wim van Zant, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh: "Met de benoemingen willen we laten zien dat Nysingh investeert in de toekomst. De nieuwe partners hebben aansprekende cliënten, regionaal, landelijk en internationaal. En ze staan voor de kwaliteit van Nysingh."

Hanneke Frijlink.jpgHanneke Frijlink (39) werkt sinds 2001 bij Nysingh. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht, met een accent op de ontslagpraktijk, en heeft cliënten bij ondernemingen en in de gezondheidszorg . Frijlink: “Ik sta een nuchtere benadering voor en oplossingsgericht werken en denken. Tenzij de klant daar echt om vraagt, maak ik bij voorkeur geen adviezen van dertig pagina’s. Daar zit de gemiddelde klant niet op te wachten.”

Joris de Leur.jpgJoris de Leur (35) werkt ook sinds 2001 bij Nysingh. De Leur is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, waarbij hij zich voornamelijk bezighoudt met transactiewerk en daaraan gerelateerde zaken als het opzetten van joint ventures, het adviseren van aandeelhouders, bestuurders en commissarissen. "Bij Nysingh heb ik uitdagend werk, binnen een kantoor met een prettige werksfeer. Er wordt niet op een paar centen gekeken als het gaat om het investeren in vakinhoudelijke kwaliteit van de medewerkers", aldus De Leur.

pieter van dijk.jpgPieter van Dijk (40) is sinds 2005 bij Nysingh werkzaam, daarvoor bij Holland van Gijzen. Hij is gespecialiseerd in fusies en overnames, corporate litigation, arbitrage, herstructurering, vestiging en bedrijfsuitoefening en de dga-praktijk. "Ik ben naar Nysingh gegaan omdat ik in een groene omgeving wil wonen en werken, zonder files. En in het oosten van het land heb je dan maar één keus: Nysingh", zegt Van Dijk.

 

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top