Nysingh

Nysingh. Thuis in jouw wereld

We zijn een full service advocaten- en notarissenkantoor met locaties in Utrecht, Arnhem en Zwolle met meer dan 100 advocaten en notarissen. We zijn thuis in de organisaties die Nederland vormen. Ondernemingen, overheid, zorg- en onderwijsinstellingen en organisaties in de verzekeringsbranche. Met onze brede ervaring en specifieke kennis zijn we dagelijks met hun uitdagingen in de weer en daar doe jij ook vanaf dag een actief aan mee. Daarom werk je hier altijd nauw samen in integrale teams, die steeds opnieuw samengesteld worden per zaak. Zo zorgen we ervoor dat onze cliënten altijd, op tijd, de juiste afslag nemen.

Bij Nysingh advocaten en notarissen zijn we nuchter. We zijn collegiaal, hechten veel waarde aan een informele sfeer en een goede balans tussen werk en privé. Bovendien vinden we het belangrijk dat je je bij ons kunt blijven ontwikkelen, zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.

Onze expertises

Je kan bij Nysingh aan de slag voor de volgende secties:

  • Ondernemingsrecht: begeleid fusies en overnames of adviseer ondernemingen over privacy of ICT-recht vraagstukken.
  • Gezondheidsrecht: de wereld van de zorg: van samenwerken, zorginkoop en governance. Maatschappelijk relevant en elke dag anders.
  • Vastgoed, Markt & Overheid: wijs jij onze cliënten de weg tussen regels, controles en procedures.
  • Arbeidsrecht: adviseer ondernemingen, overheden, onderwijs- en zorginstellingen over het arbeidsrecht in een snelle en afwisselende praktijk.
  • Aansprakelijkheid, Verzekering & Vervoer: onze sectie is thuis in alle facetten van het aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, voor alle partijen. Nationaal en internationaal.

Samen

Onze juristen hebben de kennis en ervaring die nodig is om elke juridische uitdaging aan te gaan. Omdat juridische vragen zelden beperkt blijven tot één rechtsgebied, werken de specialisten van Nysingh nauw samen, zowel binnen de secties als binnen de integrale teams. Deze intensieve samenwerking stimuleert niet alleen jouw persoonlijke ontwikkeling maar stelt ons ook in staat snel en slagvaardig op te treden. Als je stage komt lopen bij Nysingh vinden we het belangrijk dat je een goede indruk krijgt hoe het is om bij ons te werken. Je krijgt de verantwoordelijkheid voor eigen zaken onder het toeziend oog van een collega.

Kantoor activiteiten

Samenwerken, samen ondernemen, samen vieren en samen proosten. Een goede sfeer en collegialiteit zijn bij Nysingh erg belangrijk. Om elkaar te ontmoeten, zijn er diverse activiteiten die dit mogelijk maken. Denk aan een gezellige vrijdagmiddag borrel, gezamenlijke feestjes en uitjes, sinterklaas viering, kerstborrel en de jaarlijkse skitrip: Skysingh!

 

Werken bij Nysingh

Werken bij Nysingh betekent werken aan toonaangevende zaken bij een kwalitatief  hoogstaand kantoor. Als je bij ons aan de slag gaat zorgen wij voor begeleiding op maat zodat je het vak tot in de puntjes gaat beheersen.

Als student-stagiaire krijg je in een periode van zes tot acht weken opdrachten vanuit het hele kantoor. Je wordt ingedeeld bij een advocaat of notaris op de kamer en wisselt op de helft van plek en sectie.

Met een proactieve houding kun je richting geven aan jouw eigen stageperiode. Zo bepaal jij of en hoe vaak je meegaat naar zittingen en kun je nadruk leggen op je verbeterpunten.

We zoeken daarom studenten die indruk op ons maken met hun juridische kennis en ambitie. Naast de inhoud vinden we het belangrijk dat je niet stil hebt gezeten tijdens jouw studententijd. Je hebt bovendien de social skills in huis waardoor je iedere situatie, van lunchtafel tot cliënt bespreking, goed aanvoelt.

Daarnaast willen wij uiteraard ook graag weten wat jij nodig hebt om optimaal te kunnen presteren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om rekening te houden met jouw voorkeuren qua locatie en sectie.

Jouw stage bij Nysingh?

Voor jouw toekomst is het belangrijk om jouw stage te doorlopen bij een organisatie die bij jou past. Een organisatie waarin jij jezelf herkent en waar jij het beste in jezelf naar boven kunt halen. Herken jij jezelf in onderstaande punten? Dan komen wij graag met jou in contact.

  • Je presteert het beste in een professionele organisatie en hecht veel waarde aan een informele werksfeer.
  • Je bent leergierig en wilt graag de kennis die je hier opdoet je eigen maken.
  • Je bent nieuwsgierig naar de diversiteit aan dossiers en deinst er niet voor terug deze zelfstandig op te pakken.
  • Je bent ambitieus en wilt werken voor grote cliënten en aan mooie zaken, maar een goede work-life balance vind je ook van belang.
  • Je wilt graag in teamverband werken waar je stem gehoord wordt.

Oriënterend gesprek

Uiteraard snappen wij het wanneer jij eerst een oriënterend gesprek wenst voorafgaand aan jouw stage. Het is in jouw belang, maar ook in het belang van Nysingh, dat er een ‘match’ is en we aan elkaars verwachtingen kunnen voldoen.

Maar ook als je nog niet toe bent aan een stage of gewoon meer wilt weten over Nysingh staan wij jou met plezier te woord. Voor al jouw vragen kan je terecht bij team HR.

Onze actuele vacatures vind je op https://werkenbijnysingh.nl/vacatures/. Ook als jouw vacature er niet tussenstaat komen wij graag met jou in contact. Overtuig ons met jouw (open) sollicitatie, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Sfeer proeven en direct op de hoogte van de actuele vacatures en stagemogelijkheden? Volg ons dan op Instagram (werkenbijnysingh) of Facebook (Nysingh advocaten-notarissen).

Nysingh

Velperweg 10
6824 BH Arnhem

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Meer dan 100 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Vrijwel alle rechtsgebieden

Klantgroepen

Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

Nationaal

Vacatures bij Nysingh

Artikelen over Nysingh

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl