Nysingh beste advocaten – notarissen kantoor in MT100

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nysingh advocaten – notarissen heeft de eerste plaats behaald in het onderzoek onder zakelijke dienstverleners van het ondernemersmagazine Management Team. In de categorie advocatuur en notariaat scoort Nysingh op klanttevredenheid 91 procent, waarvan 18 procent Nysingh als uitstekend beoordeelt.

Op zes van de negen deelgebieden scoorde Nysingh in de MT100 van 2008, die vandaag is gepubliceerd, het hoogste: flexibiliteit, tijdsplanning, budgetbewaking, oplossen van klachten, prijs-kwaliteitverhouding en onafhankelijkheid van het advies.

Drie onderzoeken

‘Dit jaar staan we hoog in maar liefst drie onderzoeken,’ zegt Wim van Zant, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh. ‘In het blad Incompany staan we op de lijst van beste dienstverleners op een overall zevende plaats, en laten we veel gerenommeerde bedrijven achter ons. Ook in het blad Sprout doen we het goed. Daar bezetten we een vierde plek in de categorie advocatuur. Deze eerste plaats in de MT100 is de kroon op ons werk.’ Nysingh-compagnon Erik Meulemans werd afgelopen zomer voor de vierde maal door zijn collega’s uitgeroepen tot de beste advocaat gezondheidsrecht.

Nysingh advocaten – notarissen blijft werken aan verbetering. ‘Advocaten en notarissen moeten altijd een beetje opboksen tegen het imago van hoge tarieven en een wat conservatieve cultuur,’ aldus Van Zant. ‘Dit soort onderzoeken toont aan dat Nysingh op het juiste spoor zit. Onze tarieven zijn concurrerend en wij staan dicht op onze cliënten. Als ondernemers je in drie onafhankelijke onderzoeken een hoge waardering toekennen, dan geeft dat natuurlijk veel vertrouwen.’

Specialisten

Service en het leveren van toegevoegde waarde blijven bij Nysingh heel belangrijk. ‘Maar de basis van de kwaliteit van ons kantoor zit hem in de kennis. Wij hebben veel specialisten in dienst, die steeds vaker in teamverband voor onze cliënten werken. En steeds meer proactief. Dat betekent dat je als advocaat of notaris niet wacht tot een probleem of vraagstuk zich voordoet, maar alert bent op kansen en bedreigingen die zich bij cliënten kunnen voordoen. Met kwaliteit op een hoog niveau.’

De focus van Nysingh ligt op de zakelijke markt. Van Zant: ‘Als je als kantoor te veel tegelijk wil doen, in markten met verschillende behoeften en kenmerken, kan het bijna niet anders dan dat je suboptimaal bezig bent. Daarom kiezen we er voor om de aandacht primair bij bedrijven, instellingen en overheden te leggen.’

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top