Nysingh waagt de sprong naar Utrecht

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Nysingh advocaten en notarissen opent een kantoor aan de Maliebaan in Utrecht. Het advocatenkantoor doet dit op verzoek van klanten, en ook omdat het in de Randstad gemakkelijker is om talent aan te trekken. Het bedrijf heeft nu kantoren in Apeldoorn, Arnhem en Zwolle.

“Een aantal cliënten is gevestigd in de regio Utrecht,” verklaart Wilma van Ingen, voorzitter van de Raad van Bestuur van Nysingh. “Regelmatig krijgen wij de opmerking: ‘Waarom komen jullie niet naar Utrecht?’. Bovendien heeft Utrecht zeker een meerwaarde als het gaat om het werven van talenten. Een kantoor in Utrecht is een signaal aan de markt en zal de aantrekkingskracht onder studenten vergroten om voor Nysingh te werken.”

Nysingh ziet het openen van het kantoor aan de Utrechtse Maliebaan als een logische stap om zijn netwerk in de regio Utrecht én landelijk te versterken. “Wij voorzien een sterke groei in de regio en in de marktgebieden waarin wij actief zijn,” stelt Van Ingen. “In de regio zien we veel potentie in de sectoren Zorg, Insurance, Overheid en het bedrijfsleven.”

Vanaf zomer 2017 werkt een kernteam van twaalf advocaten in Utrecht. De officiële opening is in september. Van Ingen: “Om het kernteam heen zit een flexibele schil van juristen. Cliënten hebben uiteraard toegang tot alle diensten die Nysingh aanbiedt.” De notarissen blijven werken vanuit Apeldoorn, Arnhem en Zwolle.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top