Orde voelt grote behoefte tot distantie

Delen:

sorryDe Nederlandse Orde van Advocaten heeft vandaag aan het eind van de dag een e-mail gestuurd aan de deelnemers van het jaarcongres van afgelopen vrijdag waarin ze afstand neemt van het afsluitende cabaret waarover deze website al eerder berichtte. De Orde biedt haar excuses aan.

Raad van Advies-voorzitter Thom de Graaf werd vrijdag slachtoffer van een misplaatste sketch van Toren C. Bart van Tongeren, portefeuillehouder communicatie van de Algemene Raad, schrijft aan de deelnemers, maar niet aan de andere genodigden, zoals de pers: “De Orde voelt een grote behoefte u te laten weten dat zij zich wenst te distantiëren van het schaamteloze en gênante optreden van Toren C tijdens het jaarcongres vrijdag jl. Het ten tonele gebrachte cabaret was niet van het niveau dat u van de Orde op een jaarcongres mag verwachten. Wij betreuren dit ten zeerste. Wat een mooi einde had moeten zijn van een in onze ogen geslaagd jaarcongres werd een grote misser en wij bieden u hier onze oprechte excuses voor aan.”

Onduidelijk is op welk deel van het cabaret Van Tongeren precies doelt. De Orde was vandaag niet bereikbaar voor nader commentaar.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven