Paul Josephus Jitta naar BUREN

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Paul Josephus Jitta

Paul Josephus Jitta is per 1 februari 2020 benoemd tot partner bij BUREN in Den Haag. Daarvoor werkte Paul als Partner bij Heussen Advocaten en Notarissen. Hij is gespecialiseerd in Corporate / M&A, Commercial Litigation, Latijns-Amerika desk.

“Ik ken BUREN al uit verschillende zaken waarin wij samen hebben opgetreden. De gezamenlijke klik, ambities en cliëntgerichtheid zijn belangrijke drijfveren voor mij geweest de overstap naar BUREN te maken. Ik ken BUREN als een zeer internationaal opererend multidisciplinair kantoor met dienstverlening van het hoogste niveau. Mijn internationale M&A en litigation praktijk sluit hier naadloos bij aan. Ik zie er dan ook erg naar uit om bij te gaan dragen aan de verdere uitbouw van dit kantoor met een inmiddels rijke traditie.”

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top