Pels Rijcken benoemt vijf counsels

Delen:

200107_Pels

Pels Rijcken heeft per 1 januari 2020 Mette van Asperen, Carola Jongens, Nicoline Bergman, Elisa Palm en Wouter Admiraal benoemd tot counsel.

Mette van Asperen (1959) is gespecialiseerd in het vreemdelingenrecht en internationale betrekkingen.

Carola Jongens
Carola Jongens

Carola Jongens adviseert en procedeert op het gebied van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht, met een bijzondere aandacht voor personenschade.

Nicoline Bergman
Nicoline Bergman

Nicoline Bergman (1973) is specialist op het gebied van belastingrecht. Zij voert met haar civiele en fiscale achtergrond cassatie- en feitelijke procedures voor de Staat en Belastingdienst.

Elisa Palm
Elisa Palm

Elisa Palm (1976) is gespecialiseerd in de aanbesteding van grote projecten, waaronder publiek/private samenwerkingsvormen op het gebied van infrastructuur en IT.

Wouter Admiraal
Wouter Admiraal

Wouter Admiraal (1977) is toegevoegd notaris en adviseert ondernemingen en overheden bij ondernemingsrechtelijke vraagstukken, zoals het aangaan en wijzigen van samenwerkingen, corporate governance en publiek aandeelhouderschap, en fusies en overnames.

 

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven