Pels Rijcken wint Gouden Toga, Nauta Gouden Bef

Delen:

Pels Rijcken wint de Gouden Toga 2016, de juryprijs die Mr. jaarlijks uitlooft voor de beste arbeidsmarktcampagne van een juridische instelling. De Gouden Bef, de publieksprijs, ging dit jaar naar NautaDutilh.

In het juryrapport worden lovende woorden gewijd aan de campagne van Pels Rijcken: “Het is een zeer stijlvolle en onderscheidende campagne, met een knipoog naar het verleden. Esthetisch prachtig gemaakt ook. Met een zeer goede integratie tussen de print- en onlinecampagne, waarin de website maar ook bijvoorbeeld Facebook een actieve rol spelen. De beelden uit de campagne gaan op de campagnewebsite mooi over in verhalende videoportretten over het werken bij Pels Rijcken. Het is een campagne die de nieuwsgierig maakt naar de inhoud en de wereld achter dit kantoor. In de ogen van de jury de terechte winnaar en opvolger van Brunel, dat de prijs vorig jaar in de wacht sleepte.”

De jury zag ook verbeter- en aandachtspunten in de communicatie. Zo heeft zij in een aantal gevallen twijfels over de vraag of het geschetste beeld in de campagnes niet te ver weg staat van de ‘dagelijkse praktijk’ van de kantoren. Daarnaast werd soms getwijfeld aan de authenticiteit van de campagnes. Worden er nu professionele modellen ingezet of kantoorgenoten? Ook de vraag is opportuun wat het doel van de campagnes nu echt is. Zijn het arbeidsmarktcampagnes of eigenlijk corporate reputatiecampagnes. Kortom zijn ze gericht op werving van talent of op bevestiging van bestaande klanten en het verkrijgen van prospects.

De grote winnaar van de publieksprijs is dit jaar NautaDutilh. In totaal werden in de afgelopen weken een kleine 1700 stemmen uitgebracht. Hiervan gingen er 415 naar NautaDutilh. Tweede werd PelsRijcken met 250 stemmen en derde was Houthoff Buruma met 231 stemmen.

Alle campagnes zijn hier te zien. De uitreiking van de prijzen vindt begin januari plaats.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven