Juridisch nieuws

PlasBossinade Notarissen breidt uit naar Rotterdam

Foto: Pixabay

Met het inlijven van het Rotterdamse notariskantoor van Iris Eekman-van der Wee per 1 mei heeft PlasBossinade Notarissen de stap naar de Randstad gezet.

PlasBossinade Notarissen is een middelgroot notariskantoor met vestigingen in Groningen en Haren en is onderdeel van PlasBossinade Advocaten en Notarissen. De samenwerking met Eekman-Van der Wee is voor PlasBossinade de gewenste stap naar landelijke dienstverlening, zegt Tjerk de Vries, notaris bij PlasBossinade. “Rotterdam is een van de grootste steden van Nederland, met de grootste maritieme sector en een enorm potentieel aan ondernemingsrechtzaken.”

Particuliere sector

Iris Eekman-van der Wee wordt partner bij PlasBossinade. Ze blijft zich met de huidige medewerkers richten op de particuliere sector in de regio Rotterdam. De notarissen Tjerk de Vries en Gert Bossinade zullen zich met hun team blijven richten ondernemingsrecht en maritiem recht. De Vries: “Bijkomend maar belangrijk is dat het Nederlandse scheepsregister nog maar één vestiging heeft en wel in Rotterdam. Daarnaast is de rechtbank Rotterdam bij uitsluiting bevoegd in de maritieme zaken waarbij wij betrokken zijn.”

Groningen, Rotterdam en Haren

Door de nieuwe samenwerking tussen PlasBossinade Notarissen en Eekman-van der Wee ontstaat een notariskantoor met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Haren, waaraan onder meer drie notarissen, twee toegevoegd notarissen en zes kandidaat-notarissen verbonden zijn. In totaal werken er bij PlasBossinade werken 90 mensen. De naam R&W notariskantoor van Eekman-Van der Wee komt te vervallen.

Fiscale advocatuur

PlasBossinade was in maart ook al op het overnamepad. Toen maakte het kantoor bekend te gaan samenwerken met het Friese kantoor Rotshuizen Geense Advocaten op het gebied van fiscale advocatuur.

 

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

redactie Mr.

redactie Mr.

Recente vacatures

Recente vacatures

Winkelmand