PlasBossinade Notarissen breidt uit naar Rotterdam

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto: Pixabay

Met het inlijven van het Rotterdamse notariskantoor van Iris Eekman-van der Wee per 1 mei heeft PlasBossinade Notarissen de stap naar de Randstad gezet.

PlasBossinade Notarissen is een middelgroot notariskantoor met vestigingen in Groningen en Haren en is onderdeel van PlasBossinade Advocaten en Notarissen. De samenwerking met Eekman-Van der Wee is voor PlasBossinade de gewenste stap naar landelijke dienstverlening, zegt Tjerk de Vries, notaris bij PlasBossinade. “Rotterdam is een van de grootste steden van Nederland, met de grootste maritieme sector en een enorm potentieel aan ondernemingsrechtzaken.”

Particuliere sector

Iris Eekman-van der Wee wordt partner bij PlasBossinade. Ze blijft zich met de huidige medewerkers richten op de particuliere sector in de regio Rotterdam. De notarissen Tjerk de Vries en Gert Bossinade zullen zich met hun team blijven richten ondernemingsrecht en maritiem recht. De Vries: “Bijkomend maar belangrijk is dat het Nederlandse scheepsregister nog maar één vestiging heeft en wel in Rotterdam. Daarnaast is de rechtbank Rotterdam bij uitsluiting bevoegd in de maritieme zaken waarbij wij betrokken zijn.”

Groningen, Rotterdam en Haren

Door de nieuwe samenwerking tussen PlasBossinade Notarissen en Eekman-van der Wee ontstaat een notariskantoor met vestigingen in Groningen, Rotterdam en Haren, waaraan onder meer drie notarissen, twee toegevoegd notarissen en zes kandidaat-notarissen verbonden zijn. In totaal werken er bij PlasBossinade werken 90 mensen. De naam R&W notariskantoor van Eekman-Van der Wee komt te vervallen.

Fiscale advocatuur

PlasBossinade was in maart ook al op het overnamepad. Toen maakte het kantoor bekend te gaan samenwerken met het Friese kantoor Rotshuizen Geense Advocaten op het gebied van fiscale advocatuur.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl