Raad van State als eerste met app

Altijd op de hoogte van de actuele berichten van de Raad van State? Dat kan met de nieuwe app die de Raad van State donderdag 8 oktober heeft gelanceerd. Daarmee is de Raad van State het eerste Nederlandse gerecht met een eigen app.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Raad-van-State-app

Gebruikers kunnen zelf instellen van welk nieuws ze op de hoogte willen blijven. Bij de uitspraken van de Afdeling bestuursrechtspraak kunnen ze een keuze maken voor een of meer rechtsgebieden. Bij de adviezen van de Afdeling advisering is er de keuze tussen de afzonderlijke ministeries. Met de app wil de Raad van State mensen meer controle geven op informatie vanuit de Raad.

De app is geschikt voor allerlei juristen. Bijvoorbeeld wetgevingsjuristen die zich op wetgevingsadviezen van een departement richten of bestuursrechtjuristen en advocaten die regelmatig procederen bij de Afdeling bestuursrechtspraak en de jurisprudentie vakmatig volgen. De app kan worden geïnstalleerd op de telefoon, de tablet en de desktop.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top