Recordopbrengst Mr. rally naar L4L

Delen:

De Mr. rally 2014 heeft een recordopbrengst voor Lawyers voor Lawyers opgeleverd. De Rally, die in september werd verreden, heeft een kleine € 12.000 opgebracht die naar L4L is overgemaakt.

Eerder al maakte Wolters Kluwer, de uitgever van Mr. bekend, dat zowel in Mr. als in het NJB, advertentieruimte ter beschikking wordt gesteld. Wolters Kluwer steunt ook op andere manieren Lawyers for Lawyers.  Zo krijgt L4L voor elke auteur die in het laatste kwartaal van 2014 op het Wolters Kluwer-portal een profiel aanmaakte een bedrag van € 25,- overgemaakt, in die korte tijd goed voor totaal ruim € 2.000,-.

Directeur Adrie van de Streek van Lawyers for Lawyers toont zich uiteraard verheugd met al deze vormen van steun: “De redactie van Mr. en Wolters Kluwer steunen ons nu al jaren op een hele hartverwarmende en persoonlijke wijze. Mede dankzij deze steun kunnen wij ons werk nog beter doen. Wij zullen hiermee weer meer projecten kunnen doen voor advocaten die hun werk in moeilijke omstandigheden doen. Deze maand gaat het bijvoorbeeld met name over Egypte, Saoedi-Arabië en Turkije.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven