Regenboogbanieren en -toga’s voor Pride

Delen:

De advocatuur mag dan niet vertegenwoordigd zijn tijdens aankomende editie van de Canal Parade, ook dit jaar pakken advocatenkantoren tijdens Pride Amsterdam uit om hun steun aan het jaarlijkse evenement te tonen.

Zo heeft Allen & Overy in het kader van Pride Amsterdam de bronzen beelden voor het Apollo House in Amsterdam aangekleed in regenboogtoga’s. Met de toga’s wil Allen & Overy laten zien dat het kantoor zich zich actief inzet voor de emancipatie en de maatschappelijke en juridische gelijkwaardigheid en acceptatie van LHBT’ers, schrijft het kantoor in een persbericht.

Net als vorig jaar heeft advocatenkantoor Baker McKenzie op de Zuidas de regenboogbanieren prominent aan de gevel hangen, die vanaf de A10 te zien zijn.

In 2016 en 2017 voer de togaboot mee tijdens de Canal Parade, waarop zo’n tachtig advocaten op zaten. Dit jaar hebben de advocaten besloten niet mee te dingen naar een plaats tijdens de grachtenoptocht, om andere organisaties en bedrijfsgroepen meer kans te geven om de loting te doorstaan. Nieuwkomer dit jaar is een boot met medewerkers van het Openbaar Ministerie en de Rechtspraak. ‘Helden in artikel 1 Grondwet’ is het thema van de boot.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven