Rogier Duk naar BarentsKrans

Delen:

Rogier Duk wordt vanaf 1 januari 2012 advocaat bij BarentsKrans. Hij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Duk: “Op allerlei vlak heb ik al met advocaten van BarentsKrans plezierig samengewerkt en daarom verheug ik mij zeer op de samenwerking in de komende jaren.”

Voorzitter dagelijks bestuur BarentsKrans William Schonewille over de komst van de arbeidsrechtspecialist: “Wij zien de komst van Rogier Duk als een geweldige verrijking voor onze sectie arbeidsrecht, die met Max Keulaerds en Peter Vas Nunes al hoog is aangeschreven. Rogier Duk zal bovendien met Jan-Paul Heering en Rieme-Jan Tjittes onze toonaangevende cassatiesectie verder uitbouwen.”

Duk behandelt niet alleen individuele geschillen tussen werkgevers en werknemers, maar heeft daarnaast naam gemaakt in collectieve onderhandelingen, inclusief stakingen. Hij heeft specifieke expertise op het gebied van pensioenen en adviseert in geschillen tussen ambtenaren en publieke diensten. En hij procedeert voor alle instanties, inclusief de Hoge Raad. Duk publiceert regelmatig, is redacteur van het Tijdschrift voor Arbeidsrecht en SEW, hoofddocent van de specialisatieopleiding arbeidsrecht van de Grotius Academie en docent aan de Erasmus Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Sinds 1978 is Duk als partner verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek. Vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd zal hij daar eind dit jaar afscheid nemen. Bij BarentsKrans zal hij de komende vijf jaar zijn werkzaamheden continueren.

Wilt u ook een carrièrestap melden? Klik hier.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven