Sacco van de Velde benoemd tot partner-aandeelhouder Ebbinge & Company

Mr. drs. Sacco van de Velde (35) is bij het executive search bureau Ebbinge & Company per 1 januari jl. toegetreden als partner-aandeelhouder. Van de Velde is lid van het dagelijks bestuur van het bureau. Hij is verantwoordelijk voor de praktijkgroep Tax & Legal en richt zich daarnaast op het invullen van management posities van professionele dienstverleners. Hiervoor was hij verantwoordelijk voor de uitbouw van Campus Recruitment binnen Ebbinge & Company.

Sacco van de Velde begon zijn loopbaan bij KPMG Meijburg & Co. als tax consultant en maakte in 2001 de overstap naar KPMG/Ebbinge.

De benoeming is het resultaat van een sterke groei van Ebbinge & Company in het senior segment binnen zijn  specialisme. Als nieuwe partner-aandeelhouder speelt Sacco van de Velde een belangrijke rol in de strategie om Ebbinge & Company verder te laten groeien als hét bureau voor de invulling van sleutelposities (vast en interim).

Ebbinge & Company adviseert al 25 jaar bij de invulling van sleutelposities in het bedrijfsleven en de publieke sector in de Benelux. Het bureau is actief vanuit kantoren in Amsterdam en Brussel. De kernactiviteiten van Ebbinge & Company bestaan uit: Executive Search, Recruitment & Selection, Executive Interim Management, Management Audits, Assessments & Coaching. Het bureau telt 55 consultants met jarenlange ervaring in het vak.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven