Selma Baouch (Taylor Wessing) over kansen pakken

Delen:

Overstap van de week is Selma Baouch. Baouch is op 1 februari bij Taylor Wessing begonnen als partner Corporate/M&A in Amsterdam. Ze is afkomstig van AKD en gespecialiseerd in ondernemingsrecht, overnames, joint ventures, private equity en venture capital transacties.

Van harte gefeliciteerd met deze overstap. Waarom bent u overgestapt?
Er kwam een mooie kans voorbij om me als partner Corporate/ M&A aan te sluiten bij Taylor Wessing. Taylor Wessing is een internationaal full-servicekantoor met een uitstekende reputatie. Met name in de internationale private-equitypraktijk heeft Taylor Wessing een gevestigde sterke reputatie. In Nederland heeft Taylor Wessing groeiambities. Het kantoor en de propositie sloten als een handschoen aan bij mijn ambities.

Hoe zijn de eerste weken bij Taylor Wessing bevallen?
Zeer goed. Uiteraard neemt het leren kennen van de mensen (nationaal en internationaal) en de organisatie de nodige tijd in beslag. Taylor Wessing is een internationaal advocaten-en-notarissenkantoor. Zo ben ik in de afgelopen maand op de vestigingen van Taylor Wessing Parijs en Londen geweest. Daarnaast ben ik opgenomen in het Taylor Wessing’s Internationale private-equityteam en het internationale team van jonge corporate partners van Taylor Wessing.

Was het moeilijk om te beslissing om over te stappen?
Nee. Ondanks dat ik het enorm naar mijn zin had bij AKD, realiseerde ik me wel – toen deze kans voorbijkwam – dat dit een unieke kans was om een florerende internationale praktijk op te bouwen bij een ambitieus internationaal kantoor met een uitstekende reputatie. Taylor Wessing is top tier in vele landen. Kansen moet je pakken!

Wat heeft u met pijn in uw hart achtergelaten bij AKD?
Met stip op nummer 1: mijn collega’s. Ik heb 8,5 jaar gewerkt bij AKD en lief en leed gedeeld met sommige collega’s. Ik had heel fijne secretaresses, heel fijne collega-advocaten en notarissen. Ik ga al die tussendoorafspraakjes missen.

Wat wordt uw grootste succes bij Taylor Wessing?
Het verder op de kaart zetten van Taylor Wessing als betrouwbare partner in private equity en venture capital gedreven transacties.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven