Sharona Heeroma (Pels Rijcken) verkozen tot Meest Talentvolle Procesadvocaat

Sharona Heeroma is tijdens het Nationale Procesrechtdiner van de Vereniging van Incasso- en procesadvocaten (VIA) uitgeroepen tot Meest Talentvolle Procesadvocaat.

Delen:

Sharona Heeroma

Heeroma werkt sinds 2015 bij Pels Rijcken en is gespecialiseerd in het burgerlijk procesrecht en overheidsaansprakelijkheidsrecht. Zij treedt vooral op voor centrale en decentrale overheden en procedeert in civiele zaken met (internationaal) publiekrechtelijke aspecten.

De VIA is een specialistenvereniging binnen de Nederlandse Orde van Advocaten (NOVA). Leden van de VIA zijn advocaten die gespecialiseerd zijn in het innen van geldvorderingen (incasso- en procesrecht). De vereniging is in 1993 opgericht en telt zo’n tweehonderd leden; nagenoeg alle serieuze incasso- en procesadvocaten zijn aangesloten.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven