Sorry Abeln (2)

Ingezonden brief namens Abeln Advocaten over de berichtgeving van afgelopen donderdag betreffende ‘Sorry Abeln…

Geachte redactie,

Met verbazing namen wij kennis van uw bericht op Mr-online getiteld "Sorry Abeln". Gaarne zou ik u erop willen wijzen dat geciteerde berichtgeving van de heer Bosman niet geheel juist is.

Chiraz Muradin is alweer geruime tijd bij ons in loondienst als paralegal. Bovendien was hij zeer te spreken over deze actie. Zeker gezien het feit dat hij nog niet aan het solliciteren is. Zelf zegt Chiraz hierover: "Ik geniet van alle aandacht maar laten we vooral bescheiden blijven. Het betreft een reclamecampagne tussen twee zeer creatieve advocatenkantoren en ik pluk daar de vruchten van!" Goed nieuws voor alle advocatenkantoren: Chiraz heeft nog geen vast contract getekend bij een kantoor. "Ik ben me nog aan het oriënteren." (bron: http://www.rechten.vu.nl/nl/nieuws-agenda/nieuws/2008/advocatenkantore_strijden_VU-rechtenstudent.asp)

Opvallend is bovendien dat de heer Jaap Bosman lid van uw Raad van Advies is. Wel zijn wij prettig verrast om te vernemen dat Houthoff inmiddels kennelijk niet meer zo bedroefd is als voorheen. Er was immers aanvankelijk sprake van rechtsmaatregelen tegen Abeln Advocaten en mogelijk tegen Chiraz Muradin.

Wij achten er goed aan te doen u op bovenstaande te wijzen. Mogelijk dat u onze reactie kunt verwerken in de berichtgeving.

Met vriendelijke groet,
Olle Postma (Abeln Advocaten)

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven