SRK Groep heeft BSA overgenomen

Delen:

200109_Overname-BSA-door-SRK-Groep

SRK Groep versterkt zijn marktpositie door de overname van BSA Groep. “Met de overname van BSA geven we invulling aan de gewenste verbreding van de activiteiten van SRK Groep in juridische dienstverlening”, aldus Peter Leermakers, directeur van SRK Groep.

SRK Groep heeft BSA Groep per 6 januari 2020 overgenomen. Leermakers: “Na de doorstart in juli 2019 als rechtsbijstanduitvoerder voor verzekeraars, de introductie van BrandMR in oktober 2019 en de overname van Pals Letselschade in december 2019, breiden we nu uit met een juridische dienstverlener die claims afhandelt namens overheid, werkgevers en particulieren.”

BSA behandelt asbestclaims namens het Instituut Asbestslachtoffers (IAS) en voertuigschadeclaims voor de overheid op grond van Omslagstelstel Rijkswagenpark. Daarnaast behandelt BSA loonschadeclaims voor werkgevers en letselschadeclaims voor particulieren.

BSA binnen SRK Groep

BSA blijft als onderdeel van SRK Groep opereren vanuit de huidige locatie in Zoetermeer. Directeuren Eric Joosten en Michel Roumen hebben hun aandelenbelang (100%) overgedragen en blijven nog tijdelijk betrokken voor een soepele overgang van BSA naar SRK. De directie van SRK Groep bestaat uit Peter Leermakers, Arjan Schippers, Peter Hoitinga en Wouter van Wijk. De SRK Groep groeit met deze overname naar een omzet van ongeveer EUR 18 mln. Het aantal medewerkers bedraagt nu 120.

Lees meer over:

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven