Student & Stages

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Voor de rubriek ‘Student & Stages‘ zoekt Mr. Studenten naar rechtenstudenten die stage lopen (of hebben gelopen) bij een juridische instantie. Denk dan niet alleen aan stages in Nederland: ook buitenlandse stages zijn enorm interessant voor het platform!

Veel studenten weten tijdens hun studie nog helemaal niet waar ze later zouden willen werken. Een goede manier om daar achter te komen, is door stage te lopen: veel luisteren naar beroepsprofessionals, interessante opdrachten uitvoeren, eventueel mee naar zittingen en/of cliëntgesprekken. Mr. Studenten is daarom op zoek naar studenten die momenteel een stage lopen of een interessante stage hebben gelopen, waarover zij willen vertellen op ons platform.

Je kunt dan denken aan een verslag over de stageperiode waarin je vertelt over de instantie, de werkzaamheden en wat je daar zoal geleerd hebt. Wij zijn erg benieuwd naar de persoonlijke ervaring(en) van de student(en). Een dergelijk verslag is natuurlijk ook weer leuke reclame voor de instantie waar je stage hebt gelopen, maar nog belangrijker: het geeft een hoop rechtenstudenten inspiratie in hun zoektocht naar toekomstperspectief. Voor deze rubriek hoeft de student dus niet per se stage te lopen bij een advocatenkantoor. Ook een stage bij een (buitenlands) bedrijf of bijvoorbeeld de Raad voor Kinderbescherming behoort tot de opties. Het gaat er juist om dat de lezers van Mr. Studenten kunnen zien dat het juridische werkveld enorm breed is. Je kunt DIT verslag zien als een soort voorbeeld!

Loop jij momenteel stage (of heb je stage gelopen) en zou je ons daar graag over willen vertellen? Stuur dan een mail naar pelzer@mr-magazine.nl en we zullen contact met je opnemen!

Ben jij student-stagiair of onlangs geweest en vind je het leuk om ook in deze rubriek te komen, mail dan naar: info@mr-studenten.nl.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top