Te Koop! PO punten (z.g.a.n.)

Delen:

Goed nieuws! Ik heb twee opleidingspunten gehaald op het hoofdgebied Juridisch. Althans een brief met die strekking viel onlangs bij de redactie van Mr. in de bus. De Nederlandse Orde van Advocaten wist me te melden dat ik door het bijwonen van het jaarcongres twee PO-punten heb behaald.

Het probleem is echter dat ik én geen advocaat ben, én tot mijn schande moet bekennen dat ik pas aan het eind van de ochtend aankwam, FNV-voorzitter Jongerius even heb aangehoord, maar verder vooral heel veel heb rondgelopen. Toegegeven, ik heb wel het een en ander tot me genomen, maar dat waren vooral de heerlijke spijzen en dranken. En toegegeven, ik heb heel veel geinteracteerd, maar de workshops waar nu juist die punten vielen te behalen heb ik tot mijn schande laten lopen.

Het enige onderdeel van het Jaarcongres dat ik integraal heb bijgewoond was de voetbalwedstrijd tussen de oude en jonge balie. En natuurlijk de afsluitende borrel. Maar ik betwijfel of de certificeerder (hé, is dat niet diezelfde Orde?) daar nou die twee punten voor heeft toegekend.

Enfin, ik zit toch met die punten in mijn maag. Twee punten, dat is toch al gauw 300 euro ex btw op de vrije markt. En zeker als journalist mag je natuurlijk geen cadeautjes aannemen of je ze nu kunt gebruiken of niet, er zit immers zo een deuk in je onkreukbaarheid. Dus gooi ik ze er maar uit. Wie wil mijn punten kopen (t.e.a.b.)? De opbrengst gaat naar een in onderling overleg vast te stellen goed doel.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Scroll naar boven