Tjibbe Douma met team over naar Bird & Bird

Bird & Bird versterkt haar Intellectual Property-praktijk in Nederland met de benoeming van partner Tjibbe Douma en een team van medewerkers.

Delen:

Tjibbe Douma met team over naar Bird & Bird

Douma komt van Dentons, waar hij partner was en tevens hoofd van de Nederlandse octrooigeschillen- en venture technology praktijk. De medewerkers die hij meeneemt, zijn Lucas Wolthuis Scheeres en Alexandra Michel.

Deze benoeming zal de octrooipraktijk van Bird & Bird in Nederland versterken, zo vertelt het kantoor. “Samen met zijn ruime ervaring in internationale zaken zal dit aantrekkelijk zijn voor cliënten die geïnteresseerd zijn in internationale octrooiprocedures. Ook zal hij de internationaal gerenommeerde IP-praktijk van Bird & Bird verder versterken en de praktijk op het gebied van venture technology verder uitbreiden.”

Jeroen van der Lee, co-managing partner van Bird & Bird in Nederland: “Nederland is een van de belangrijkste landen voor octrooiprocedures in Europa. Met de komst van Tjibbe als partner zullen wij nog beter in staat zijn om te adviseren in complexe, internationale octrooigeschillen en kunnen we ons internationale netwerk verder uitbouwen.”

Morag Macdonald en Christian Harmsen, co-hoofden van de internationale Intellectual Property praktijk bij Bird & Bird voegen hieraan toe: “We zijn verheugd dat Tjibbe ons internationale IP team komt versterken. Zijn ervaring in internationale octrooigeschillen en zijn uitgebreide kennis op het gebied van trade secrets zijn van onschatbare waarde voor onze IP-praktijk, nu en in de toekomst. Welkom bij Bird & Bird, Tjibbe!”

Douma: “Het vooruitzicht om toe te treden tot een wereldwijde Tier 1 Patent Litigation praktijk die internationale octrooigeschillen behandelt voor cliënten, was wat mij direct aantrok in Bird & Bird. Ik kijk ernaar uit om te werken voor dit gerenommeerde kantoor met een focus op technologie en om samen te werken met ondernemende en cliënt gedreven collega’s in Nederland en daarbuiten.”

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven