Top 10 van strafrechtadvocaten

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Foto Geert Snoeijer

De  nieuwe website besteadvocaatvannederland.nl heeft tien strafrechtadvocaten genomineerd voor de titel Beste Advocaat van Nederland 2016. Daarnaast benoemde initiatiefnemer Shanto Akobian per provincie een top 3 van mannelijke en vrouwelijke strafrechtadvocaten, een aanstormend talent en het beste strafrechtkantoor.

De tien genomineerde advocaten zijn Sander Janssen en Robert Malewicz (beide Cleerdin & Hamer Advocaten), Job Knoester (Knoester en Van de Hut advocaten), Serge Weening (Weening Strafrechtadvocaten), Leon van Kleef (Meijering Van Kleef, Ficq & Van der Werf Advocaten), Mariëlle van Essen (Van Essen Advocaten), Jan-Hein Kuijpers (Kuijpers en Nillessen strafrechtadvocaten), Stijn Franken (Franken Zuur VanCampen Kroes Advocaten) en Tim Vis en Marianne Lochs (beide Spong Advocaten). Per advocaat worden de wapenfeiten van 2016 genoemd.

Webbouwer Shanto Akobian baseert zijn nominaties op gesprekken met advocaten en rechtbankverslaggevers. Strafrechtcoryfeeën als Geert-Jan Knoops, Gerard Spong, Peter Plasman, Nico Meijering, Bénédicte Ficq en Inez Weski ontbreken in de top 10.

Deze week maakt Akobian zijn top 3 bekend.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top