Top 10 van strafrechtadvocaten

Delen:

Foto Geert Snoeijer

De  nieuwe website besteadvocaatvannederland.nl heeft tien strafrechtadvocaten genomineerd voor de titel Beste Advocaat van Nederland 2016. Daarnaast benoemde initiatiefnemer Shanto Akobian per provincie een top 3 van mannelijke en vrouwelijke strafrechtadvocaten, een aanstormend talent en het beste strafrechtkantoor.

De tien genomineerde advocaten zijn Sander Janssen en Robert Malewicz (beide Cleerdin & Hamer Advocaten), Job Knoester (Knoester en Van de Hut advocaten), Serge Weening (Weening Strafrechtadvocaten), Leon van Kleef (Meijering Van Kleef, Ficq & Van der Werf Advocaten), Mariëlle van Essen (Van Essen Advocaten), Jan-Hein Kuijpers (Kuijpers en Nillessen strafrechtadvocaten), Stijn Franken (Franken Zuur VanCampen Kroes Advocaten) en Tim Vis en Marianne Lochs (beide Spong Advocaten). Per advocaat worden de wapenfeiten van 2016 genoemd.

Webbouwer Shanto Akobian baseert zijn nominaties op gesprekken met advocaten en rechtbankverslaggevers. Strafrechtcoryfeeën als Geert-Jan Knoops, Gerard Spong, Peter Plasman, Nico Meijering, Bénédicte Ficq en Inez Weski ontbreken in de top 10.

Deze week maakt Akobian zijn top 3 bekend.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven