Twee DVAN-partners en hun teams stappen over naar Nysingh

Nysingh advocaten en notarissen breidt uit door de overstap van twee partners van de Utrechtse vestiging van DVAN Advocaten. Zij brengen een team van tien medewerkers mee.

Delen:

Depositphotos_11632051_s-2019-lopende zakenmensen-dba282d7
foto: Depositphotos

Risto Larsson en Marco Balhuizen, beiden partner bij DVAN, zijn per 1 september begonnen als compagnon in de sectie ondernemingsrecht van Nysingh. Zij hebben een team van tien medewerkers met zich meegenomen. Ze werkten respectievelijk 21 en 17 jaar bij DVAN.

Larsson houdt zich bezig met fusies & overnames, samenwerkingsverbanden, het begeleiden van investeringen en advisering over vraagstukken op het gebied van governance. Balhuizen is gespecialiseerd in de commerciële contractenpraktijk en heeft daarnaast een focus op de Agri & Food sector.

Groeistrategie

Gertjan Lubbers, voorzitter van de raad van bestuur bij Nysingh, spreekt van een “prachtige versnelling van de groeistrategie” van zijn kantoor: “Met deze twee compagnons op strategisch belangrijke specialismen en hun enthousiaste en gespecialiseerde mensen realiseren we onze groeistrategie verder. Met 110 advocaten en notarissen in Nederland, waarvan nu dertig in Utrecht, bieden we ondernemingen in de Randstad nu nog meer dan voorheen een thuisbasis voor advies en hulp bij alle juridische aspecten van het ondernemen.”

Centrale ontmoetingsplek

DVAN Advocaten, dat opereerde vanuit Utrecht en Rotterdam, meldt in een persbericht dat het heeft gekozen voor één kantoor als centrale ontmoetingsplek. Managing partner Jorin Hagendoorn: “Het locatie-onafhankelijk werken is, net als bij veel van onze klanten, ook bij ons toegenomen het afgelopen anderhalf jaar. Om het juridisch inhoudelijk sparren en de samenhang verder te bevorderen, hebben we besloten om vanaf één kantoorlocatie te gaan werken en dat is ons bestaande kantoor in Rotterdam.”

Volgens partner Tom van Dijk is dat ook voor de M&A-praktijk een gewenste zet. “Nu we alle (overname-)advocaten op één locatie hebben, komt dit de kwaliteit en snelheid van ons werk voor de cliënt ten goede.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven