Van Benthem & Keulen wint ICT-prijs voor Litigation Valuator

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Marcel Ruygvoorn en Johan Koggink (Van Benthem & Keulen)

Van Benthem & Keulen heeft voor de tweede keer een Computable Award gewonnen voor het beste ICT-project van het jaar in het MKB. Het kantoor kreeg de prijs voor de Litigation Valuator. In 2016 won Van Benthem & Keulen de prijs voor de VBK-app.

“Wij zijn er trots op dat wij deze mooie ICT prijs gewonnen hebben,” zegt Marcel Ruygvoorn, partner-advocaat bij Van Benthem & Keulen en bedenker van de Litigation Valuator. De Litigation Valuator werd twee jaar geleden ontwikkeld als reactie op de toenemende behoefte naar transparantie bij procederen, legt Ruygvoorn uit. “Zowel bedrijfsjuristen als ondernemers wilden af van de financiële ‘blackbox’. Moet ik nu wel of niet procederen en weegt het financiële belang op tegen de advocaatkosten? De Litigation Valuator maakte hier een einde aan. Fantastisch dat wij nu hiervoor de erkenning krijgen met deze prijs.”

De winnaars van de Computable Awards werden in de Jaarbeurs in Utrecht bekendgemaakt. De uitkomst werd bepaald door een vakjury en publieksstemmen. Van Benthem & Keulen had met een gemiddelde van 26,38 procent de hoogste score in de categorie. Van Benthem & Keulen-directeur Johan Koggink: “Wij zijn zeer vereerd en ook trots om als advocatenkantoor opnieuw de Computable Award te mogen ontvangen. Het geeft ons een bevestiging dat we goed bezig zijn. We praten niet alleen over Legal Tech, we laten Legal Tech voor onze cliënten werken.”

De Litigation Valuator is een webapplicatie en tool waarmee Van Benthem & Keulen haar cliënten vooraf inzicht geeft in het proces en de prijs voor een civiele procedure bij een zakelijk geschil. Koggink: “De omgeving van de advocatuur verandert en dat heeft invloed op de manier waarop ons beroep wordt uitgeoefend en op de samenwerking met cliënten. We willen niet krampachtig vasthouden aan de traditionele werkwijzen, want de markt vraagt om innovatie. Wij gaan mee met onze tijd en investeren in de toekomst. Wij willen topkwaliteit bieden aan onze cliënten. Dat start met goed luisteren naar hun wensen en tevens onderzoeken wat Legal Tech hier kan betekenen.”

Lees ook: VBK-APP VOORSPELT KOSTEN PROCES

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top