Van der Feltz advocaten viert 15-jarig jubileum met een nieuwe huisstijl

Van der Feltz advocaten bestaat dit jaar 15 jaar. In 2006 is het kantoor opgericht met 7 advocaten als een gespecialiseerd niche kantoor met een sterke bestuursrechtelijke praktijk. Inmiddels is het kantoor gegroeid tot een team van zo’n twintig zeer gespecialiseerde advocaten in met name bestuursrecht, ruimtelijk ordeningsrecht, milieurecht, energierecht en bouw- en vastgoedrecht.

Delen:

Willem van der Werf: “Wij willen onze cliënten en (oud-) medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan de groei van ons kantoor! Vijftien jaar geleden zijn we gestart in onze mooie pand aan de Javastraat 22 en onlangs hebben we extra ruimte in het naastgelegen pand op nummer 24 in gebruik genomen. De verbouwing is op dit moment in volle gang. Een goed moment om ook ons logo en huisstijl een update te geven. Die blijven herkenbaar en vertrouwd. Net zoals onze dienstverlening. Doen waar we goed in zijn, met een persoonlijke benadering. Met ons vernieuwde ‘huis’ aan de Javastraat en een vernieuwde huisstijl  gaan wij vol energie de toekomst tegemoet!”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven