Van der Feltz advocaten

Kiezen voor kansen

Werken bij Van der Feltz advocaten is kiezen voor kansen. Kansen om een eigen praktijk op te bouwen of verder uit te bouwen. Al vroeg in je carrière krijg je bij ons de kans om zelfstandig complexe zaken behandelen en je op hoog niveau te specialiseren in rechtsgebieden als het bestuursrecht, omgevingsrecht, bouwrecht, aanbestedingsrecht, huurrecht en het energierecht.

Werken bij Van der Feltz advocaten vraagt daarom verantwoordelijkheidsgevoel en lef. Als jij het leuk vindt om op hoog academisch niveau juridische vraagstukken pragmatisch op te lossen voor onze cliënten, dan maken we graag kennis met jou!

Nichekantoor

Bij de oprichting van ons kantoor in 2006 hebben we gekozen voor een beperkt aantal specialisaties. In de loop der jaren hebben wij een aantal rechtsgebieden hieraan toegevoegd en hebben wij als nichekantoor een stevige reputatie opgebouwd.

Onze cliënten

Wij werken voor cliënten die actief zijn in de bouw- en vastgoedsector, energiesector, de industrie en binnen de overheid. Grote aannemers, projectontwikkelaars, overheden en aansprekende namen van bedrijven in de industrie mogen wij onder meer daartoe rekenen.

Duurzame projecten

Om onze cliënten optimaal te bedienen en om van elkaar te leren wordt er ook veel brancheoverstijgend samengewerkt. Al vanaf het begin van de loopbaan betrekken we iedereen bij de dagelijkse praktijk voor een goede opleiding en start in de advocatuur.

Een goed voorbeeld van brancheoverstijgend werken is het samen werken in een integraal projectteam om onze cliënten te helpen met de energietransitie, zoals de realisatie van duurzame (gebiedsontwikkelings)projecten. Daarbij adviseren wij over uiteenlopende juridische aspecten, zoals joint venture overeenkomsten, staatssteunrecht, de Wet collectieve warmtevoorziening, aansluitplichten, bodemenergiewetgeving (geothermie, aquatermie) etc. Dit biedt mooie kansen om jouw steentje bij te dragen aan de energietransitie.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn voortdurend op zoek naar mensen die bereid zijn te investeren in zichzelf en de ontwikkeling van ons kantoor. Daarom verwachten wij dat je ondernemend, onderzoekend, leergierig en analytisch sterk bent en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Vanwege de complexiteit van de zaken verwachten wij verder van al onze medewerkers dat zij scherp zijn en creatief kunnen denken.

Sfeer

Wij werken samen in een prettige en informele sfeer in een divers team waarin iedereen de ruimte heeft om tot haar of zijn recht te komen. En: waar alle ruimte is voor gezelligheid. Met gezamenlijke lunches, vrijdagmiddagborrels en sportactiviteiten, zoals de wekelijkse bootcamp, om maar wat te noemen.

Kennis maken?

Neem een kijkje op onze website voor onze actuele vacatures en om te lezen hoe andere studenten hun stage bij ons hebben ervaren.

Wil je solliciteren? Stuur dan cv, voorzien van cijferlijsten, en motivatiebrief aan Marc Houweling, houweling@feltz.nl

Wil je eerst wat meer weten, dan staan we je graag te woord. Stuur je vragen aan communicatie@feltz.nl. Volg ons natuurlijk ook op LinkedIn!

 

Van der Feltz advocaten

Javastraat 22
2585 AN Den Haag

Volg op social media

Kerngegevens

Omvang organisatie

Tussen 20-50 werknemers

Beroepsopleiding

Grotendeels extern

Soort praktijk

Met name Commerciële rechtsgebieden

Klantgroepen

AEX en andere grote organisaties, Midkap en middelgrote organisaties

Doelregio

(inter)Nationaal, Nationaal, Regionaal en gemeentelijk

Vacatures bij Van der Feltz advocaten

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Van der Feltz advocaten

Scroll naar boven