Van Doorne wint Gouden Toga

Delen:

De Gouden Toga, de prijs voor de beste in print verschenen personeelsadvertentie die jaarlijks door Mr. wordt uitgereikt, is dit jaar naar Van Doorne gegaan. Afgelopen vrijdag reikte Robbert Coops (Schuttelaar & Partners) als voorzitter van jury de Gouden Toga uit aan Hetty Fenton, lid van het managementteam van Van Doorne. De Gouden Muis, de prijs voor de beste website ging naar De Brauw voor hun website www.werkenbijdebrauw.nl. De Gouden Bef, de publieksprijs die wordt toegekend door de bezoekers van www.mr-online.nl, was voor Holla Advocaten. De Gouden Sleutel, de publieksprijs voor leveranciers van diensten en producten aan de juridische branche, ging naar Swier cs Gerechtdeurwaarders.

Na een tweetal inleiding door prof. dr Rob van Otterlo, bijzonder hoogleraar van de juridische dienstvelening en Michiel van Kleef, hoofdredacteur van Mr., sprak juryvoorzitter Robbert Coops het juryrapport uit. Coops toonde zich tevreden over het niveau van de inzendingen dat hij aanzienlijk hoger inschatte dan het vorig jaar: “Opvallend is dat de meeste geselecteerde uitingen ook directe betekenis hebben voor het corporate imago van de kantoren. In dat opzicht is de integratie alweer een stuk verder dan vorig jaar. Wat nog wel gemist wordt is het meer maatschappelijke profiel op terreinen als duurzaamheid of discriminatie. Sommige kantoren besteden daar enige aandacht aan, maar dat is nog maar mondjesmaat, terwijl het een aantrekkelijke asset zou kunnen zijn, zeker ook bij het aantrekken van medewerkers of trainees die midden in de samenleving staan.”

Wat ook opviel volgens Coops is dat de wervingsadvertenties over het algemeen nog steeds een traditionele opbouw en inhoud kennen: “Daar is op zichzelf niets op tegen, het bevestigt misschien wel de traditionele opstelling en werkwijze van advocaten- en notarissenkantoren. Dat komt o.a. tot uiting in vrijwel geheel ‘witte’ context waarin de arbeidsmarktcommunicatie zich ophoudt. Alleen in de advertentie voor de Landmacht komt het multiculturele van onze samenleving in beeld.”

Voor het integrale juryrapport klik hier.

Voor de foto’s van de receptie na afloop klik hier.

subs-6-netwerken-GoudenToga-113-fotoChrisvanHouts

Van Doorne won voor de tweede maal de hoofdprijs, namelijk de Gouden Toga. Namens Van Doorne werd de prijs in ontvangst genomen door verantwoordelijk recruiter Inge Pieters en Hetty Fenton, lid managementteam. Beiden worden geflankeerd door juryvoorzitter Robbert Coops en Mr.-hoofdredacteur Michiel van Kleef.

subs-6-netwerken-GoudenToga-054-fotoChrisvanHouts

De Brauw won de Gouden Muis voor de beste website. Namens dit kantoor werd de prijs in ontvangst genomen door Fleur Engels van De Brauw Blackstone Westbroek (links) en Ruby Lemm van Skipintro (rechts) met links juryvoorzitter Robbert Coops.

subs-6-netwerken-GoudenToga-100-fotoChrisvanHouts

De Gouden Bef, de publieksprijs voor de beste printadvertentie ging dit jaar naar Holla Advocaten dat met 30% van de stemmen zeer overtuigend won. Overigens stemden zo’n 1200 bezoekers van de website www.mr-online.nl in deze verkiezing. De prijs werd in ontvangst genomen door Maarten Letschert, managing partner van Holla. Naast hem David Jonckheer, uitgever Mr.

subs-6-netwerken-GoudenToga-079-fotoChrisvanHouts

De Gouden Sleutel, net als de Gouden Muis een publieksprijs, werd dit jaar voor het eerst uitgereikt. De winnaar was Swier cs Gerechtdeurwaarders. Namens Swier cs Gerechtsdeurwaarders werd de prijs in ontvangst genomen door Michael Swier met rechts van hem Mr.-uitgever David Jonckheer.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven