Van Gerven nieuwe voorzitter KNB

Delen:

Niet Franc Wilmink, maar Ruud van Gerven is gisteren door de ledenraad van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie gekozen tot nieuwe voorzitter. Van Gerven is notaris in Nijmegen en is een van initiatiefnemers van de actiegroep ‘Notaris voor rechtszekerheid’. Wilmink blijft inkomend voorzitter.

Het nieuwe bestuur bestaat uit een combinatie van oude en nieuwe bestuursleden. Het zevende bestuurslid wordt benoemd in de volgende ledenraadsvergadering. De nieuwe koers zal nader worden uitgewerkt in overleg met de ledenraad. Het speerpunt zal zijn het duidelijker en beter zichtbaar maken van het maatschappelijk belang van het notariaat.

Dit zijn nu de leden van het nieuwe bestuur:

  • Ruud van Gerven, voorzitter (notaris in Nijmegen)
  • Franc Wilmink, inkomend voorzitter (notaris in Hoogeveen)
  • Teun van Dijk (notaris in Dronten)
  • Jef Oomen (notaris in Den Bosch)
  • Dorien Oudhof (kandidaat-notaris in Hendrik Ido Ambacht)
  • Sander Smits (kandidaat-notaris in Valkenswaard)

‘Notaris voor Rechtszekerheid’ nam vorige maand het roer in handen, nadat op 6 maart het bestuur door haar leden werd weggestuurd. Zij waren het niet eens met het gevoerde beleid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven