Van ‘warenhuis’ naar nichekantoor, ZO deden zij het

Overstappers van de week zijn Johanneke Bos, Tessa van den Ende en Martijn van de Mortel. Zij zijn sinds 1 januari partner bij het door hen opgerichte ZO. Advocaten B.V. in Utrecht, een boetiekkantoor gespecialiseerd in zorg en onderwijs. Alle drie waren geruime tijd verbonden aan Nysingh advocaten en notarissen als partner.

Delen:

Van harte gefeliciteerd, een nieuw kantoor. Heeft u een gat in de markt gevonden?
Een gat in de markt zit in de wijze van dienst verlenen, korte lijnen, het zijn van sparringpartner en het verbinden van echte expertise in de volle breedte. Dat alles met een gedegen juridische basis en jarenlange kennis van de sectoren zorg en onderwijs.

Jullie zijn dit kantoor met zijn drieën gestart. Vormen jullie zakelijk een ‘dream team’?
Wij hebben elkaar als personen en professionals gevonden en hebben bewust gekozen om samen te werken, te ondernemen en te vieren. Op zakelijk en op persoonlijk vlak vullen en voelen wij elkaar goed aan en hebben plezier. Dat laatste maakt ons een ‘dream team’. 

Hebben jullie de inrichting van het kantoor zelf gedaan?
Bij samen werken, samen vieren hoort samen bouwen. De inrichting, marketing, locatie, systemen, koffie, briefpapier en andere: zelf gedaan. Alsof je voor het eerst op kamers gaat. En dat is heerlijk.

Waarmee gaan jullie binnen vijf jaar het verschil maken?
Met een middelgroot boetiekkantoor waar jonge mensen leren hoe mooi het vak van de advocatuur is, leren hoe inspirerend het is om deel uit te maken van twee niches waar je maatschappelijk relevant kan zijn, maar ook leren dat ‘the sky the limit is’

Hoe ziet de ‘nieuwe’ advocatuur er u volgens jullie uit?
Geen ‘dossier over de schutting’ advocatuur, maar als advocaat onderdeel zijn van de opgave waar je cliënten voor staan, meedenken en meedoen in een wereld die voortdurend verandert.

 

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven