Verdere leegloop bij Simmons & Simmons?

Bij Simmons & Simmons vertrekken opnieuw twee medewerkers. En opnieuw maakt één van hen de overstap naar Bird & Bird. Hoofd Litigation van Simmons & Simmons Olaf Trojan zal per 1 maart 2008 in dienst treden bij Bird & Bird als partner Sport, Media en Entertainment.

De tweede vertrokken medewerker is advocaat/medewerker Hilde Pors die per 1 februari 2008 de overstap heeft gemaakt van Simmons & Simmons naar Vav Steenderen MainportLawyers.

Eerder trok het internationale advocatenkantoor Bird & Bird een team van 4 advocaten aan die een dedicated douane en international trade praktijk zijn gestart. Het team wordt geleid door Jasper Helder en bestaat daarnaast uit Chiara Klaui en Martine Chin en Tim Hesselink. Het team is eveneens afkomstig van Simmons & Simmons.

Paul Kuipers maakte begin februari samen met advocaten Michiel Bindels en Mees Roelofs  ook de overstap naar een ander kantoor. Van Simmons & Simmons naar Linklaters. Paul staat bij Linklaters aan het hoofd van de nieuwe praktijkgroep Restructuring & Insolvency.

Per 1 januari 2008 vertrok ook Geert Janssen die partner is geworden bij Stibbe en daarmee de overstap maakte van Simmons & Simmons.

{mosgoogle}

{mosmodule module=Laatste nieuws}

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven