Virtuele bijeenkomst internationaal recht

Heb je belangstelling voor het internationale recht? Op 6 november kun je de virtuele bijeenkomst van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht bijwonen, waarin de drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’ besproken worden.

Delen:

Virtuele bijeenkomst internationaal recht

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht houdt op vrijdag 6 november haar jaarvergadering via Zoom. Het grootste deel van de bijeenkomst zal zijn gewijd aan de bespreking van drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’, een thema dat, gezien de opbouw van de Nederlandse rechtsorde, relevant is voor om het even welke juridische disciplines.

De jaarvergadering wordt online gehouden en begint rond 13:30 uur.  De auteurs van de preadviezen zullen een korte inleiding houden, gevolgd door een discussie. Je kunt meedoen aan de discussie door vragen of opmerkingen in te dienen via chat. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16:00 uur en de voertaal is Engels.

Op https://www.knvir.org vind je meer informatie over deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar info@knvir.org.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven