Virtuele bijeenkomst internationaal recht

Heb je belangstelling voor het internationale recht? Op 6 november kun je de virtuele bijeenkomst van de Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht bijwonen, waarin de drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’ besproken worden.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Virtuele bijeenkomst internationaal recht

De Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Internationaal Recht houdt op vrijdag 6 november haar jaarvergadering via Zoom. Het grootste deel van de bijeenkomst zal zijn gewijd aan de bespreking van drie preadviezen over ‘International Law for a Digitalised World’, een thema dat, gezien de opbouw van de Nederlandse rechtsorde, relevant is voor om het even welke juridische disciplines.

De jaarvergadering wordt online gehouden en begint rond 13:30 uur.  De auteurs van de preadviezen zullen een korte inleiding houden, gevolgd door een discussie. Je kunt meedoen aan de discussie door vragen of opmerkingen in te dienen via chat. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16:00 uur en de voertaal is Engels.

Op https://www.knvir.org vind je meer informatie over deze bijeenkomst. Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen naar info@knvir.org.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top